0032 499 18 86 06

info@mysticalmorocco.com NL FR
Sportief
Een fiets is zoals het leven: als je niet trapt, geraak je niet vooruit. Marokko is hét fietsland bij uitstek. Zeker in het voorjaar, wanneer het nog niet te warm is, maar de temperaturen wel al rond een aangename twintig à vijfentwintig graden schommelen. Maar ook in de winter is een fietsvakantie de manier om aan de donkere Noord-Europese periode te ontsnappen. Fietsen is bovendien een ideale manier om een land te ontdekken. In de Hoge Atlas liggen prachtige routes voor zowel beginners, gevorderden als experts. 
's Avonds ontspannen we in een een eenvoudige maar gerieflijke auberge. Moe, maar voldaan, genieten we van een heerlijke maaltijd.
Er is een mogelijkheid om fietsen te huren via Mystical Morocco, maar je eigen fiets meenemen kan uiteraard ook. 

Mystical Morocco stelt ook een aantal wandelingen voor. We bezoeken plekken waar je met de wagen niet komt: vergeten dorpjes, ver van de bewoonde wereld en het massatoerisme. Logeren doen we in kleine familie-hotelletjes, bij mensen thuis of in tenten. Muilezels dragen de bagage, om tijdens het wandelen ten volle te kunnen genieten. Want: marcher ça fait voyager. De wandelingen zijn onderverdeeld in verschillende niveau's: van beginneling tot expert. Op die manier kunnen ook gezinnen met kinderen volop genieten van deze sportieve vakanties.

Hou je meer van wat meer snelheid en adrenaline? Met de moto scheur je door het bevreemdende landschap van het Atlasgebergte, berijd je de haast ontembare rode duinen van Merzouga en beleef je de ultieme adrenaline kicks in het spoor van de vroegere Parijs-Dakar route. 

Mystical Morocco biedt sportieve en avontuurlijke sportvakanties aan, op onontgonnen paden, in een spectaculaire omgeving. Het soms vulkanisch aandoende landschap, de band met de natuur, het gevoel alleen te zijn op de wereld: je vindt het hier allemaal.

Met Mystical Morocco ontdek je Marokko op jouw manier. Heb je specifieke vragen of wil je graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden? Contacteer ons via info@mysticalmorocco.com of 0032 499 18 86 06.