0032 499 18 86 06

info@mysticalmorocco.com NL FR
Natuur
De zilte wind van de Atlantische Oceaan, de oorverdovende stilte van de Sahara en de weelderige groene heuvels van het Rifgebergte. In dit magisch stukje Noord Afrika is het altijd raak: door zijn unieke ligging aan de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar, de Atlantische Oceaan en de Sahara kent Marokko een enorme diversiteit aan dieren, planten en landschappen. Wie van natuurvakanties houdt, zal met deze formule zijn hart ophalen: uren wandelen in de Hoge Atlas, tussen eeuwenoude rotsformaties en medogenloos uitgesneden canyons. Tijdens het wandelen ontdek je dorpjes die lijken op te gaan in het landschap van oases van palm- en dadelbomen, ruisende struiken en kabbelende riviertjes. 
Verken je liever de Sahara? We organiseren tochten met luxueuze terreinwagens, en houden halt in kleine dorpen aan de rand van de woestijn. 's Nachts slapen we in authentieke nomadententen en vallen in slaap onder een fonkelende sterrenhemel. Een nacht in de woestijn is magisch en brengt je terug naar de essentie van het leven: je bent één met de natuur en haar elementen. De zonsondergang- en opgang doen je mijmeren over een eenvoudiger leven. Wissel je liever de hitte van de Sahara af met een frisse wind? Op een paar uur tijd sta je op de verlaten stranden van Tifnit en La plage blanche of sla je de surfers gade in Essaouira en Sidi Ifni.

Met Mystical Morocco ontdek je Marokko op jouw manier. Heb je specifieke vragen of wil je graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden? Contacteer ons via info@mysticalmorocco.com of 0499 18 86 06.