0032 499 18 86 06

info@mysticalmorocco.com NL FR
Relax
De boog moet natuurlijk niet altijd gespannen staan. Door zijn vorm – lang en smal – is in Marokko het strand nooit écht ver weg. In Tifnit, een klein vissersdorp in de buurt van Agadir, aan de woeste kusten van de Atlantische Oceaan, kun je kiezen voor een vakantie met les doigts de pieds en éventail. Eindelijk die boeken lezen die al het hele jaar op je liggen te wachten, genieten van lekker eten, de golven en de zon.  Wie kiest voor een echte relax vakantie staat 's avonds liever niet nog een uur in de keuken. Gelukkig hebben wij daar ook een oplossing voor: een kok en conciërge die klaar staan om alle praktische beslommeringen van je over te nemen.
Pak je het toch liever wat sportiever aan? Honderdvijftig kilometer naar het noorden, in de voormalige Portugese kolononie Essaouira en het aanpalende berberdorpje Sidi Kaouki – het hippieparadijs van Noord-Afrika - komen surfers uit de hele wereld samen om de beste golven van het noordelijk halfrond te trotseren. Lardeer je relaxvakantie eventueel met een bezoek aan de hammam, het gemeenschappelijke badhuis, waar je helemaal schoongeschrobt en met een babyvelletje buitenkomt. 's Avonds kun je genieten van een optreden, een yogasessie of een wandeling langs het strand. Wie helemaal het vakantiegevoel wil beleven, kan ook kiezen voor een wi-free-vakantie. Daarbij vragen we om aan het begin van de reis de telefoon uit te schakelen en – als dat lukt – niet meer op te zetten tot aan het vertrek. Een uitdaging, maar de zeker de moeite waard!

Met Mystical Morocco ontdek je Marokko op jouw manier. Heb je specifieke vragen of wil je graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden? Contacteer ons via info@mysticalmorocco.com of 0499 18 86 06.